Wij respecteren jouw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft strikt vertrouwelijk en met de grootste zorg wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens enkel en alleen om je belastingaangifte zo goed mogelijk in te kunnen vullen, of om jou het beste advies te geven bij belastingzaken.

Je gegevens zullen vertrouwelijk behandeld en bewaard worden en niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op één of andere manier openbaar worden gemaakt.

Wij hebben onze website, vragenlijst en database op meerdere manieren en verschillende niveaus beveiligd en maken gebruik van een beveiligd online kanaal met de Belastingdienst waarover jouw gegevens aan de Belastingdienst worden gestuurd. Voor het verificatieproces en het gebruik mogen maken van deze digitale koppeling stelt de Belastingdienst zeer strenge regels. Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd als Belastingconsulent onder nummer 673006. Wij zullen je nooit vragen om je DigiD of vergelijkbare toegangscodes. Elke belastingadviseur die dat wel doet is in beginsel niet te vertrouwen of bevoegd om zich met jouw belastingzaken bezig te houden.

Je telefoonnummer zal alleen in geval van vragen over je ingevulde gegevens of voor belastingadvies worden gebruikt. Wij gebruiken je e-mailadres alleen voor zaken die met Belastingbutler te maken hebben.

Voor vragen of opmerkingen over de veiligheid en privacy van Belastingbutler kun je contact opnemen via onze contactpagina. Klik hier voor ons Privacy Statement.