Voordelen van online aangifte

Wij hebben géén duur kantoorpand, géén voorrijkosten, géén kopjes koffie, géén secretaresse en géén papierwerk. Wat wij wél hebben is hoogopgeleide belastingadviseurs en een waterdichte Aangifte module. Door die combinatie kunnen wij jou garanderen dat je géén geld laat liggen wanneer je je aangifte door ons laat doen. Je krijgt bij ons de kwaliteit van een groot kantoor, voor de prijs van een normale, ouderwetse belastingadviseur.

Hoe het werkt

Eerst scannen wij met onze online Aangifte module jouw hele financiële situatie. Het is vele malen uitgebreider dan bij een normale belastingadviseur. Wij controleren zo op alle voordeelregels, toeslagen en aftrekposten waar jij recht op hebt. We zorgen voor een optimale verdeling tussen (fiscaal) partners, ook bij ZZP'ers. Wanneer je tijdens het aanleveren van gegevens een vraag hebt chat je gratis met één van onze adviseurs.

Extra controle

Onderdeel van onze service is een gratis telefonisch adviesconsult met één van onze adviseurs. We bespreken hier je aangifte, kansen en vragen. Als je tevreden bent versturen wij je aangifte naar de Belastingdienst.

Uitstel

Wist je dat wij gratis uitstel voor je aanvragen als jij dat wilt? Start de Aangifte module, kies voor 'Vraag gratis uitstel aan' en volg de instructies. Je hebt dan tot 1 mei volgend jaar om je aangifte in orde te maken.

Ik wil starten

Klik hier voor meer informatie, om te starten, en onze prijzen. Als je wilt kun je ook eerst een Gratis intakegesprek aanvragen.Waarom anderen voor ons kozen:

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag voor je!

"Ik vond het eerst wel spannend om mijn aangifte door een online partij te laten doen, maar wil echt nooit meer anders! Vragenlijst duidelijk en door telefoongesprek met adviseur begrijp ik ook veel beter hoe ik volgend jaar meer kan besparen!"

Sarah uit Amsterdam