Tijd voor verandering

Wij geloven dat financiële dienstverlening enorm achterloopt en daarom rijp is voor grote veranderingen. Jij verdient beter. In 2013 startten wij daarom de eerste online belastingadviseur van Nederland. Het is de enige plek waar je al je fiscale zaken 24 uur per dag, 7 dagen per week regelt via je eigen Dashboard. Al onze adviseurs zijn minimaal HBO fiscaal geschoold en hebben minimaal 5 jaar werkervaring. Kan jouw adviseur of 'mannetje om de hoek' daaraan tippen?

Moderne techniek

We Build Concepts verzorgt de digitale kant van de dienstverlening. Zij zetten zich elke dag in om de website beter, veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Ze storen zich aan de praktijken in de financiële wereld, waar de aandacht voor de klant langzaam is verdwenen. De klant staat al lange tijd machteloos: financiële tussenpersonen verdienen veel geld met slechte dienstverlening. Omdat iedereen er een goede boterham aan verdient is er schijnbaar geen noodzaak tot innovatie. Dat moet veranderen.

Verbetering door samenwerking

Belastingbutler is de plek waar moderne techniek en de beste adviseurs samen komen. Zo worden jouw belastingzaken optimaal én voordelig verzorgd.

Onze aanwezigheid is niet onopgemerkt gebleven. Benieuwd wat Nederlandse media al over ons schreven? Klik dan hier.