Online hulp bij belastingvragen

Het internet staat vol met verkeerde antwoorden op belastingvragen. Bij een traditionele adviseur ben je, inclusief het kopje koffie, al snel een uur verder als je een simpele vraag hebt. Dit kost je niet alleen veel geld, maar ook veel tijd.

Goedkoper én makkelijker

Door onze online manier van werken zijn wij efficiënter én goedkoper dan een ouderwetse adviseur. Oftewel: je betaalt aanzienlijk minder voor advies, terwijl wij ook nog eens hoogopgeleide belastingadviseurs (HBO+) voor jou aan het werk zetten!

Hoe werkt het?

Je stelt zowel eenvoudige als zéér complexe vragen 24 uur per dag, 7 dagen per week per mail. Wij houden bij hoe lang we bezig zijn met het beantwoorden van jouw vraag en brengen alleen de tijd in rekening dat we voor jou bezig zijn. Het beantwoorden van een vraag kost ons gemiddeld 8 minuten, wat neerkomt op €10.

Klik op één van onderstaande knoppen om te zien hoe eenvoudig onze Advies module is.Waarom anderen voor Belastingbutler kozen:

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag voor je

Bedankt voor goede service! Normaal belde ik de Belastingtelefoon, nu eens via jullie geprobeerd en werd goed door collega geholpen. Fijne service, volgende keer zeker weer.

Roland uit Hilversum