Moderne werkwijze

Normale - in onze ogen ouderwetse - belastingadviseurs zeggen meestal tegen hun klanten: "stuur je papieren maar op, dan maak ik het in orde". Wij nemen daar geen genoegen mee, omdat op die manier veel fouten worden gemaakt en belastingvoordelen over het hoofd worden gezien. Wij zijn liever grondig, en kiezen nooit voor de makkelijke weg.

Innovatie door techniek

Voor de belastingaangifte hebben wij een speciale Aangifte module gebouwd. Wij krijgen op die manier een compleet beeld van jouw financiële situatie. Het is wat meer werk dan bij een ouderwetse adviseur, maar direct de meest grondige controle die je kunt hebben. Voor belastingvragen kun je terecht in onze Adviesdesk. Je stelt je vragen per mail of telefoon. Hierdoor kost het stellen van een vraag maar een fractie vergeleken met een ouderwetse adviseur.

Online efficiëntie

Omdat wij volledig online werken hebben wij geen duur kantoorpand, geen reistijd, geen secretaresses, geen papierwerk en ga zo door. Daar pluk jij de vruchten van. Jíj bent namelijk minder tijd kwijt om je zaken te regelen en wíj kunnen jou sneller helpen. Dit vertaalt zich in goedkopere dienstverlening voor jou. Want hoewel wij de beste adviseurs in dienst hebben betaal jij hetzelfde als bij een gemiddelde, ouderwetse belastingadviseur. Maar dan voor de kwaliteit van een top kantoor.

Kijk verder voor meer informatie over onze adviseurs. Of klik hier om onze diensten te bekijken. Je kunt ook met de oranje knop rechts boven een gratis intakegesprek aanvragen.